Для перемоги, треба усунути від влади сьогоднішні політичні сили — Шишкін

Чинна влада приведе нас до поразки.

https://www.youtube.com/watch?v=NLBRkEpLFx8
https://www.youtube.com/watch?v=NLBRkEpLFx8

Про це під час ефіру заявив Суддя Конституційного Суду України (КСУ) у відставці Віктор Шишкін.

«Для виправлення помилок та перемоги, треба усунути від влади сьогоднішні політичні сили, які не здатні організувати оборону нашої держави. Подивіться, які ідіотські закони вони приймають. А якщо суспільство підіймається, то вони починають їх трошки змінювати. Якщо суспільство не підіймається, то все це проходить. Чому така складна система отримання учасника бойових дій. Чому на митниці не можуть нічого зробити, для того, щоб швидко надходило необхідне обладнання. Тобто все це свідчить, що влада нічого не вміє. Тому народ має вимагати спосіб усунення їх від влади. Зокрема, народ має вимагати від Зеленського, у зв’язку з закінченням його повноважень, не продовжувати військовий стан, щоб не порушувати Конституцію. Ми воювали 8 років без військового стану. Однак це нам дало можливість провести парламентські та президентські вибори», — зазначає Віктор Шишкін.

За його словами, згідно 38 статті Конституції кожен громадянин має право брати участь в управлінні державними справами.

«Форми такої участі різні — від петицій та протестів до вимагання внесення пропозицій», — резюмує Суддя Конституційного Суду України у відставці.

На думку громадського діяча, фінансиста Віктора Жердицького, чинна влада приведе нас до поразки.

«росія через 5 років остаточно нас роздавить перекупивши в Україні управлінців. При чинній системі влади та представниках, які в ній є, а це „зеленські“, порошенківські фракції та інші, ми не збережемося, як народ. Головне не привести до влади тих, хто вже там був та привів нашу країну до зубожіння та війни, а також не привести нових ляльок, через яких країною будуть управляти бандюки. Головне не боятися і діяти», — резюмує фінансист.