На якому етапі війни ми знаходимось?

Мир без перемоги Україні НЕ потрібен! В «договірному» мирі не буде місця не мені, ні моїм рідним ні моїм друзям. Я не бачу себе у непереможному «мирі».

На якому етапі війни ми знаходимось?

Мирний договір, я сприймаю виключно як останній етап післявоєнної боротьби. Ті пропозиції які ми постійно чуємо, це виключно «танці на крові», а не запрошення до початку змістовних перемовин. Вже всі зрозуміли, ініціативу цього діалогу завжди починають самі слабші сторони війни, приймають же пропозицію — переможці.

Найбільше до мирних перемовин закликає московія — устами своїх спікерів. І це зрозуміло, бо саме їй підписувати капітуляцію. Також, як ми бачимо, заклики до миру лунають час від часу і від основних правлячих еліт країн прихованих союзників агресора. І їхня мотивація зрозуміла, бо чим довше іде війна, тим більше саме союзники імперії зла втрачають від нового світоустрою.

Ось побачимо, Україна, Британія і США погодяться на мирні перемовини останніми. І станеться це тоді, коли умови закінчення війни будуть найвигідніші для України. Саме наше бачення повоєнного світового порядку буде в основі діалогу про мир.

Зараз ще далеко не той час, коли потрібно говорити про мир.

Переможемо!