Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на її території незалежних держав звільнених народів неможлива повноцінна Перемога.

Є кілька поширених аргументів проти розвалу росії.

Усі вони базуються на дезінформації, припущеннях, маніпуляції та російській пропаганді. Один з них — поразка рф призведе до розколу, хаосу та громадянської війни.

Наразі ми не бачимо сьогодні жодної волі до реалізації сценарію постпутинської демократизації з боку більшості російських громадян і, що особливо важливо, з боку російських еліт. Для стійкої демократії потрібна стійка партійна політика, яка спирається на, партії як організації мають бути відокремлені від особистостей. Що ж ми бачимо у росії? Тут немає жодної ліберальної традиції, і не формується. В країні панує сучасна персоналістська диктатура. Хто і як може змінити ситуацію в московії, і сприяти розвалу РФ?!

Утворення незалежних держав народами, які проживають на території сьогоднішньої росії, є бажаним результатом. Чи такий сценарій не гарантовано? «Глибинна держава» росії являє собою мафіозну мережу ФСБ/КДБ.

Оскільки московія має набагато більше людей, яких вона може відправити вбивати та помирати в Україні, ми не маємо часу «стільки, скільки потрібно». Україна потребує набагато більшої підтримки негайно. Під час Другої світової війни демократії підтримали Сталіна, щоб перемогти Гітлера, хоча обидва режими були огидними.

Для того щоб перемогти лютого ворога потрібно знати всі його слабкі і сильні сторони. В програмі ми спробуємо розставити акценти настроїв росіян, путінського «курсу», і наших стратегій.

Гість:

Олег Вітвіцький — доктор історичних наук, член Антиімперського Блоку Народів.