Бути успішною — це працювати над собою і втіленням ідеї, які усі вважають неможливими

У сучасному світі успіх жінки давно не є чимось унікальним. Благополучні жінки всюди: політиці, культурі та мистецтві, бізнесі, громадській діяльності, кіно, на ТБ, передовій.

Успішні - значить, сильні.

На тлі останніх подій в країні образ берегині став дуже розкрученим в медіа. Це не просто матір , дружина, це жінка, яка бере на себе соціальну відповідальність за усю націю, громаду. Цей образ є дуже позитивним! Образ сильний безперечно , але є і інші !

«Нині жінки сильніші від чоловіків, і набагато», – вважають пересічні українці.

Часто ми не гарно знаємо людину, і починаємо приписувати їй те, ким вона не є, те про що вона взагалі не думає і не робить, засуджуємо її навіть самі не розуміємо за що….Штампи!!! «Якщо ти працюєш — ти погана мати». «Якщо ти успішна — у тебе немає особистого життя». «Якщо ти сильна — поряд з тобою не витримає жоден чоловік». «Та вона взагалі не…..».

Жінка має право обирати, якою їй бути: ніжною, сміливою, цілеспрямованою, обережною, активною або тихою, загадковою, будь-якою.

«Бути успішною - це працювати над собою і втіленням ідеї, які усі вважають неможливими» - це назва етеру, який присвячений успішним жінкам.