Ефір «по-англійські»

Президент мережі шкіл англійської мови Flash Носулько Олена Михайлівна та провідний вчитель-методист Катерина Басова поділиться, яким чином можна створити свою школу, розвивати її, незалежно від ситуацій в країні.

Для того аби вивчити англійську мову потрібна мотивація, а особливо, підтримка мотивації протягом навчання.

Якщо виникають складнощі чи бар’єри у вивченні англійської мови, потрібно знайти, де була незрозуміла точка і прояснити всі моменти: це може бути як слово, так і граматика.

Всі ми індивідуальні, то і вивчати англійську мову потрібно так, щоб було комфортно всім, тому обов’язково потрібно визначити рівень англійської мови.

Для вивчення англійської, потрібно виявити сильні та слабкі сторони студента, аби підібрати програму.

Важливим при вивченні мови є регулярність занять, тренування матеріалу, систематичність занять та ефективна методика.

Щоб дізнатися чи підходить програма вивчення англійської мови, варто відвідати пробне заняття, яке є безкоштовним для всіх бажаючих.

Для того аби побачити результати варто записати до і після, потім порівняти і виявити чи змінився рівень англійської і в яку сторону.

Важливо оточити себе англомовним середовищем, слухати і читати англійською, скаладати плани англійською, спілкуватися з носіями, відвідувати спікінг клаби (speaking club).

Займатися можна і досить ефективно в онлайн форматі, заняття англійською онлайн дуже зручні, в першу чергу тим, що немає проблем з логістикою, можна займатися з будь — якого місця, все, що потрібно це девайс з камерою та мікрофоном, і якісний Інтернет.