Відповідальне суспільство формується в Територіальних Громадах?

Яке місце об’єднаних спільнот у побудові нової України? Думаю, значна частина суспільства вже досить чітко усвідомлює причини наших негараздів.

Але що ж робити вже сьогодні?

Повернутись до самоорганізації на місцях моделі 24 лютого. Хто не зі зброєю, але прагне змін, мусить стати співініціатором створення міні колективів (невеликих, головне спроможних по людському ресурсу) для формування нових суб'єктів — прототипів майбутніх інституцій — дієздатних територіальних (структурованих) громад. В багатоповерховому будинку, кварталі, мікрорайоні, селі, вулиці, місті, потрібно вже зараз почати створення колективів активних мешканців і таким чином, своїм прикладом, показувати співмешканцям нову систему відносин і горизонти нових змін (включно економічних і спрямованих на відбудову житла в громадах, в тому числі соціального).

Сьогодні з Миколою Сергеєвим, Ігорем Лялюком і Анатолієм Фроловим піднімемо питання ролі територіальних спільнот та процесів на яких можливо «запустити» механізм формування структурованих, дієздатних Територіальних Громад.

Віра в зміну системи і маленькі, впевнені кроки вперед — це те, чого найбільше боїться система і те, що віддаляє нашу перемогу.

Лідери і пасіонарії Територіальних Громад — прокидайтесь!

🔔 тисніть на «дзвоник», щоб отримувати сповіщення про нові відео на каналі

✅ Приєднуйтесь у соцмережах:

YouTube — youtube.com/@i-ua

Facebook — www.facebook.com/IUA.TV

Telegram — t.me/iuatv

Twitch — www.twitch.tv/infouatv