Чому українські вибори посилюють охлократію і знецінюють демократію?

Як наше суспільство долатиме охлократію? На сьогодні в Україні відсутні політичні партії які б представляли інтереси суспільства, забезпечували зворотній зв’язок та здатні були б сформувати політику в інтересах людей.

Більше того, уряд, який формується коаліцією політичних партій не здатний запропонувати політику держави хоча б на років 5−10.

З іншого боку в нашій країні присутні елементи демократії європейського типу. Це і вибори і політичні партії і змінність влади і питання легітимність, але, основна із функцій — представництво інтересів і формування державної політики — відсутні. То що, вибори в Україні це паплюження представництва людей? Кожна нова влада в незалежності від персоналій відтворює поведінку старої? То що нам робити, прагнути нових виборів чи шукати нові інструментарії? Сьогодні думати над цим питанням і шукати вихід будемо з Миколою Сергеєвим, Ігорем Лялюком, Анатолієм Фроловим, Теодором Дяковим, Павлом Себастьяновичем і Олександром Вуйціком. Також у програмі підніматимемо питання формування територіальних спільнот та процесів на яких виникатимуть дієздатні Територіальні Громади — основа відповідального і демократичного суспільства.

Віра в зміну системи і маленькі, впевнені кроки вперед — це те, чого найбільше боїться система і те, що віддаляє нашу перемогу.

✅ Приєднуйтесь у соцмережах:

YouTube — youtube.com/@i-ua

Facebook — www.facebook.com/IUA.TV

Telegram — t.me/iuatv

Twitch — www.twitch.tv/infouatv