Чого чекати від воєнного стану?

Впевнені, що багато з ВАС не стали приділяти належної уваги цьому Указу і віднеслися до нього як до такого собі тактичного ходу напередодні виборів але, на це й робилася ставка щоб одуріти всіх та «тихою сапою» ввести диктатуру… саме тому ми вирішили розпочати відкрито спілкування саме по змісту цього Указу.

Президент на 5-тому році війни і під час своїх перевиборів «нарешті здогадався» ввести так званий «воєнний стан»… але якій і для чого ми вирішили розібратися з правником Олег Березюк та екс. комбатом «АЙДАРУ» Євгеном Пташником (комбат Холод).

Як на мене більш цікавим за саме дійство його внесення, причину прийняття та голосування у залі ВРУ з другої спроби, кумедне оприлюднення у офіційному виданні двох різних варіантів — є його зміст, а саме П. 3 Указу Президента «Про введення воєнного стану в Україні»:

«3. У зв’язку із введенням в Україні воєнного стану тимчасово, на період дії правового режиму воєнного стану, можуть обмежуватися конституційні права і свободи людини і громадянина, передбачені статтями 30 — 34, 38, 39, 41 — 44, 53 Конституції України, а також вводитися тимчасові обмеження прав і законних інтересів юридичних осіб в межах та обсязі, що необхідні для забезпечення можливості запровадження та здійснення заходів правового режиму воєнного стану, які передбачені частиною першою статті 8 Закону України „Про правовий режим воєнного стану“.»

Тому під час прямого ефіру ми розглянули кожну статтю Конституції України з нашими правами і свободами які вирішив чомусь обмежити чи скасувати Порошенко (див. з 34 хвилини).

Ось стислий зміст головних питань:

«Стаття 30. Кожному гарантується недоторканність житла.» — то слід по ночах чекати на облави?

«Стаття 31. Кожному гарантується таємниця листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції.» — то всіх будуть прослуховувати?

«Стаття 32. Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя…» — то нас почнуть відлучати від дружин, чи чоловіків, чи відбирати наших діточок? Чи введуть «право першої шлюбної ночі» та зроблять з дівчат і жінок повій? І чим скажіть це допоможе в перемозі над ворогом?!

«Стаття 33. Кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування, вільний вибір місця проживання…» — невже знов повернуть інститут прописки чи заборонять їздити по Країні як кріпакам?

«Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.» — том хочуть заткнути рота, а сами почнуть більш зухвало розкрадати Країну і віддадуть її потім ворогу?

«Стаття 38. Громадяни мають право брати участь в управлінні державними справами…» — це для того щоб активні громадяни не заважали руйнувати державність?

«Стаття 39. Громадяни мають право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, про проведення яких завчасно сповіщаються органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування.» — так теж саме зробив янукович у «злочинних законах від 16 січня», щоб більше 3-х не збиралися і не створили загони самооборони, то як це допоможе у боротьбі з агресором?!

«Стаття 41. Кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності.» — це для того щоб пан керманих зі своїми посіпаками пограбував всю Країну?!

«Стаття 42. Кожен має право на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом.» — що підприємницька діяльність вже позазаконом?

«Стаття 43. Кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується.» — відміна цей природної норми залишає і так зубожілий народ вимерти остаточно, бо смертність вже перевищила народжуваність!)

«Стаття 44. Ті, хто працює, мають право на страйк для захисту своїх економічних і соціальних інтересів.» — з огляду на ти норми що вносять депутати правлячих партій у ВРУ, від заборони свободи слова до продажу землі, сама ця норма заважає остаточної узурпації влади…

«Стаття 53. Кожен має право на освіту. Повна загальна середня освіта є обов’язковою. Держава забезпечує доступність і безоплатність дошкільної, повної загальної середньої, професійно-технічної, вищої освіти…» — обмеження цього права як допоможе перемоги над агресором?!

Чи нащо вчити діточок рабів простіше дати їм копняка?!)))

Рекомендовані публікації