Здорова Україна з Лідією Буцькою. Свідома безпека- реальність?

Гість програми — Павло Диба — президент Міжнародноі правозахисноі організаціі International Service rescue (POLICE) 911″, Голова Всеукраїнської громадськїі організації Укрїінська Служба Порятунку", Інспектор правозахисту 7 Категоріі.

Здоров’я людини і здоров’я держави без дотримання прав, записаних в Конституції України неможливе. Так само неможливе здорове життя в умовах ризиків. Доведено, що життя в умовах напруження, ризику для життя скорочує життя у кілька разів. Хтож повинен контролювати дотримання умов безпеки життя, хто цим займається в Україні, чому відбувається порушення наших прав і свобод. Про це та про інше сьогодні у програмі Здорова Україна із Лідією Буцькою.

Розмова піде про те, чи можливо в Україні забезпечити людині виконання іі Конституційних Прав та Свобод, як і ким відбувається інспектування діяльності системи життєзабезпечення (держави), як можна посприяти системі у виконання державою своіх Конституційних зобов’язань (повноважень).

Хто і як займається в Україні організацією територіальних органів правозахисту.

Чи бути #ЗдоровійУкраїні — це питання, яке ми з Вами вирішуємо сьогодні разом!

Здорова Україна — велика і квітуча — це не міф — це можлива світла реальність для нашої країни. Реальність, яку ми маємо і можемо створити самі — своїми думками, образами, емоціями, діями, вчинками, звичками, словами, знаннями і мудрістю/