Війна. Мир. Перемога

Олександр Македонський звернувся до свого вчителя Аристотеля, швидко навчити його геометрії.

Аристотель відповів -«Царю, немає царських доріг у геометрії».

У війни теж немає спеціальних доріг — легких і зручних. Не може перша людина в державі перебувати в «золотому сні» (по Бомарше) і керуватися швидким хотінням завершити війну …

Історія України 1918 -21 років, нагадує нам, як українці втомилися від війни за свою державу.

А якби об’єднались в єдиному пориві, виступили на захист держави української могли б встояти, як встояли Естонія, Латвія, Фінляндія. Українці розраховували на пристосування до большовиків, намагались з ними знайти спільну мову, а в підсумку- Червоний терор, голодомори, вбивства масові.

Сьогодення наше складне і не зрозуміле майбутнє. Війна — це совокупність трагедій, а про нашу ПЕРЕМОГУ влада взагалі не згадує.

Піклуються владні чини про план війни і миру?! Який він? Хотілось би бачити не імітацію, а конкретні дії. А головне, коли все ж таки почне влада називати речі своїми іменами? Призабули, а в Мінську Кучма вже за ЗЕ підписав небезпечні «формули Штайнмаєра». А через три місяці «нові зустрічі» в Нормандії.

Цікаво, що/кого Зеленський віддасть на наступний обмін? Є такий обмінний фонд?! Більше 80 наших полонених у рфії — серед них і материкові українці, і кримські українці, і кримські татари.

Про це і багато іншого розпитаємо гостя студії — військового експерта Дмитра Снєгирьова в програмі «Вільна територія»