Вільна територія. Україна змінюється?!!

Наша країна має не привабливий вигляд — але ми мусимо зберігати обличчя і своє і країни!

Жюль Ренар (1864−1910) сказав: «Юрбище людей перетворюють на націю дві речі — спільне велике майбутнє, — спільні великі плани». Яке у нас наше майбутнє, нашої країни?!

Люди все більше намагаються відокремитись від випробування в широкому його розумінні, від правди, війни … Від важкої душевної і розумової праці.

Відсторонитись, відкинути, витіснити все що «не подобається». Безнадійно сподіватися на «а може пронесе».

Помістити все ЦЕпронесе на іншу сторону своїх кордонів.

У підсумку ми залишаємось з тим, від чого біжимо десятки років.

Нація яка не вчить історію — вічні діти. Коли обрали януковича, посол Канади сказав «у країни сліпих одноокий король». Зараз у нас при владі третє покоління ПР. Все по принципу, як так воювати щоб не посваритися .Ми отримали «сильного» президента для внутрішнього вжитку, а на міжнародній арені ЗЕ буде просідати і далі.

Україна и Зеленський. Любов понарошку. Що можуть зробити для України люди ментально їй чужі ?

Які цілі переслідував 86 річний Л. Кравчук, коли давав інтерв'ю 29 січня 2020 р. російським «Комсомольской правде» і через відеозв'язок «Россия 24» .

Про це і не тільки ми вам розкажемо в програмі «Вільна територія» на ТБканалі Я-UA.TV 4 лютого (вівторок) о 14 15. Гостем студії буде Надзвичайний і повноважний посланник Олег Сергійович Бай. Цю людину можна назвати філософом наших днів .

Дивіться нас і ви дізнаєтесь багато нового і цікавого .