Комітет з питань цифрової трансформації побив усі рекорди та може потрапити до Книги рекордів Гіннеса

970 правок за 240 хвилин — новий рекорд світу з опрацювання законопроектів

Як стало відомо, вчора 22 вересня 2020 року, відбулося засідання Комітету з питань цифрової трансформації. Члени Комітету розглянули 970 поправок до законопроєкту «Про електронні комунікації» № 3014.

Проявивши чудеса можності, героїзму, кмітливості, глибокого знання питання, члени Комітету за 240 хвилин роботи ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти законопроєкт в другому читанні та в цілому.

Таким чином на кожну правку учасники визначного засідання потратили 15 секунд. В результаті, зі слів заступника голови Комітету Олександр Федієнко, станом на сьогодні вийшов збалансований документ який враховує ключові норми європейського законодавства.

Тут читаємо, тут не читаємо, а тут рибу загортаємо…

«Респект»? Ось, що значить постійні тренінги, … Парковий … Трускавець.

Мабуть був задіяний штучний інтелект, і обранцям за 240 хвилин вдалося збалансувати законопроект, який за висновками до першого читання ГНЕУ, Комітету з питань антикорупційної політики та НАЗК був визнаний корупційним, та мав величезну кількість невідповідностей Конституції та законодавству України, а також Угоді про асоціацію, тощо.

Правда, не усі змогли витримати таке навантаження. Як ми бачимо на фото, участь у засіданні брали лише 6 з 10 членів Комітету, представник Мінцифри та той, хто фотографував. Інші члени Комітету, народні депутати, що подавали правки, експерти та представники від органів державної влади, галузі, асоціацій та бізнесу мабуть і не запрошувались або не володіючи телепатичними здібностями та витривалістю, не змогли трансформуватися з інших місць до комітету за час з моменту оприлюднення на сайті Комітету інформації про розгляд, до початку самого засідання.

Проте, і тут рекорд. На сайті Комітету інформація з’явилась рівно о 12:00, коли вже розпочалося саме засідання.

Що ж, «вітаємо» рекордсменів. Але, поки ставити крапку зарано, тексту то прийнятого Комітетом законопроекту поки немає, як побачиш його збалансованість…

За декілька днів до того: https://i-ua.tv/programs/pro-aktualne/27047-kerovani-marionetky-za-shcho-holosuvatyme-verkhovna-rada