Віктор Шишкін: в Україні немає Служби безпеки

Вбивство Аміни Окуєвої сталося, в тому числі, через бездіяльність влади. Вона жодним чином не відстежує проникнення на нашу територію диверсійно-розвідувальних груп ворога.

Віктор Шишкін: в Україні немає Служби безпеки

Вбивство прес-секретаря батальйону імені Джохара Дудаєва, чеченського добровольця Аміни Окуєвої свідчить про відсутність в Україні Служби безпеки. Таку думку висловив суддя Конституційного Суду України у відставці Віктор Шишкін у коментарі для i.ua.tv.

За інформацією ЗМІ, вчора 30 жовтня на Аміну Окуєву та її чоловіка Адама Осмаєва — командира батальйону імені Джохара Дудаєва скоїли замах. Їх автомобіль розстріляли невідомі неподалік села Глеваха у Київській області. Аміна Окуєва загинула. Адам Осмаєв отримав поранення у ногу, але загрози для його життя немає.

«Загибель Аміни Окуєвої продемонструвала крах системи безпеки в Україні, — говорить Віктор Шишкін. — Вибухи на складах з боєприпасами, диверсії на залізницях, вбивства наших розвідників і контррозвідників — все це свідчить про відсутність в Україні служби безпеки. Замість неї у нас є філія ФСБ. В Україні знаходяться під охороною різні зовсім непотрібні постаті для нашої держави на кшталт, Порошенка, Луценка, голів Конституційного, чи Верховного судів. У той же час флагмани нації не охороняються і гинуть», — зазначив він.

На думку Віктора Шишкіна, вбивство Аміни Окуєвої сталося, в тому числі, і через бездіяльність влади.

«Вона жодним чином не відстежує проникнення на нашу територію диверсійно-розвідувальних груп ворога. Але знову у всьому винен Порошенко, бо у нас на четвертому році бойових дій так і не введений воєнний стан», — констатував суддя Конституційного Суду України у відставці.

Віктор Шишкін також зазначив, що вбивство Окуєвої — справа рук антиукраїнських сил.

Ірина Сатарова