Аркадій Корнацький: Так звані перші вибори є особливо тяжким злочином

Жодного «об‘єднання громад» не було б точно, бо воно абсолютно не потрібне селам і селянам, але саме отака місцева агентура «вищестоящих» злодіїв при законі здала українське село на загибель.

Аркадій Корнацький: Так звані перші вибори є особливо тяжким злочином

25 жовтня на Миколаївщині, у селі Чаусово-2 відбулися чергові вибори сільського голови і депутатів сільради. Це попри те, що ЦВК не призначала їх, жодних виборів у цьому селі не повинно було відбутися взагалі.

Новий сільський голова Аркадій Корнацький виступає проти процесу, який прийнято називати об’єднанням громад. На його переконання, він не лише нашкодить селам, але й прирече їх на загибель. Своїми думками Аркадій Корнацький поділився з i-ua.tv.

— Як Ви допомогли ся проведення у селі Чаусово-2 чергових виборів сільського голови і сільради?

— Після того, як Центральна виборча комісія 8 серпня 2020 року прийняла рішення щодо проведення в Україні не чергових місцевих виборів, як то передбачено Конституцією, законами України та постановою Верховної Ради України «Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році», а неконституційних «перших виборів», стало зрозуміло, що очільники вищих органів державної влади вирішили здійснити конституційний переворот, точніше повалення конституційного ладу України, і народу не залишається нічого іншого, як діяти відповідно до Конституції.

29 серпня 2020 року відбулися збори громадян села Чаусово-2, які прийняли рішення зберегти у селі сільраду, провівши чергові вибори депутатів та сільського голови.

Відповідно до частини 3 статті 141 Конституції та інших вищезгаданих правових підстав, сільська територіальна виборча комісія належно, на високому юридичному й організаційному рівні, під он-лайн спостереженням ЕNEMO 25 жовтня провела чергові вибори.

— Як воно бути сільським головою Чаусово-2?

— Моя служба сільським головою починається з необхідності долати перешкоди. Наразі їх чинять колишній сільський голова К. Токар та головний бухгалтер сільради Л. Антонюк. Вони не передають мені печатки і документацію сільради, що унеможливлює початок роботи.

Вони з тих, кому односельчани, їхні ж сусіди — не люди і не громадяни, а, як казала колись головна «красносердечна» дама, якась біомаса. Імперативні норми Конституції та рішення зборів громади для них є порожнім місцем. Найперше, вони хочуть вислужитися перед «вищестоящим начальством».

Це «чужі серед своїх». Вони є точно такими ж як ті, хто у 1932 — 1933 роках допомагали продзагонам відбирати останнє у своїх односельчан, прирікаючи їх на голодну смерть. На жаль, в українському суспільстві такі люди не закінчилися. Голодомор чинився не одними тільки чужинцями — своїми теж, і не треба це замовчувати. Не було б таких запроданців-лизоблюдів, в Україні було б зовсім інше життя. Жодного «об‘єднання громад» не було б точно, бо воно абсолютно не потрібне селам і селянам, але саме отака місцева агентура «вищестоящих» злодіїв при законі здала українське село на загибель.

— Що означає Ваша перемога у всеукраїнському масштабі?

— Я впевнений, що єдині на всю Україну конституційні чергові вибори, що відбулися в Чаусово-2, мають доленосне значення. Я доведу, що тільки вони є законними, а всі так звані перші вибори є особливо тяжким злочином. Не тільки проти українського села, що без сільрад приречене на стрімку деградацію і вмирання — проти всієї України, проти власне української державності, яка поставлена на межу знищення.

Прикладу Чаусово-2 можуть послідувати тисячі інших сіл. Я готовий надати необхідну правову допомогу. Проблема лише в тому, що правляча бандовлада, ці слуги олігархату, повністю позбавили народ можливості почути правду. Всі провідні ЗМІ є насправді ЗМД — засобами масової дезінформації. Вони в режимі 24/7 брешуть народу, обманюють його, зомбують. Дякую за можливість донести до якоїсь частини суспільства правду і прошу всіх максимально поширювати інформацію про боротьбу чаусян за порятунок і відновлення українського народовладдя.