«UA-DO» — підтримка фізичного та морального стану українців за кордоном

Українська Держава та весь Український народ жорстко та фатально потерпає від російського агресора-терориста під час Україно — Російської війни, що розпочалася у 2014 році з захоплення суверенних територій України: Автономної республіки Крим, Донецької, Луганської областей, та набула ознаки повномасштабного знищення Української нації та Українства як такого 24 лютого 2022 р.

«UA-DO» - підтримка фізичного та морального стану українців за кордоном
«UA-DO» - підтримка фізичного та морального стану українців за кордоном

Соціальна і гуманітарна допомога українцям, що внаслідок війни опинилися в скрутному становищі та були змушені покинути свої домівки, надається з метою збереження національних культурних, етнічних і звичаєвих традицій життя, побуду, та з метою інтеграції в життя громади за кордоном.

З метою підтримки фізичного та морального стану Українців за кордоном, МГО «ВСЕСВІТНЯ ФЕДЕРАЦІЯ КОЗАЦЬКОГО ДВОБОЮ відкриває в містах компактного проживання Українців школу бойових мистецтв «UA-DO».

«Наша школа має назву УКРАЇНСЬКИЙ ШЛЯХ UA-DO. Противага тухлому світу зла РУСЬКОГО МИРА. Ми маємо свій український шлях, шлях по якому разом з нами піде весь світ. „UA-DO“ — сучасна спортивно-прикладна практика, що має на меті підтримку та розвиток фізичних і духовних сил людини. Практика побудована на традиційних, старовинних вправах „КОЗАЦЬКОГО ХАРАКТЕРНИЦТВА“ і Національного бойового мистецтва „КОЗАЦЬКИЙ ДВОБІЙ“. Система підготовки включає також базові елементи бойових мистецтв Азії, Китаю, Тибету, Північної Америки, Африки. Фізичні, дихальні, ігрові вправи мають концептуальну закінчену форму нової школи — „UA-DO“, що є оригінальною системою „ЗНАНЬ“ з елементами самозахисту та уникнення шкоди, та методики підготовки дітей та дорослих для захисту себе та оточуючих», — каже Володимир Волков Голова УВО «Спас 23».

«Школа, яка базується на козацьких вправах бойових мистецтв Спаса та інших національних видах двобій. Створена для надання можливості Українцям тимчасово виїхавши за кордон не втрачати зв'язок з батьківщиною і продовжувати тренування. Культурний та спортивний обмін в процесі тренування, інтеграція місцевого населення, впізнавання наших бойових традицій. Тренування Українців по місту тимчасового проживання сприяє консолідації нації та готовності захищати Україну не зважаючи на вік, стать», — Володимир Волков Голова УВО «Спас 23».

Окрім прикладного застосування, «UA-DO» має культурну, освітню і гуманітарну складову, і впроваджується для захисту і підтримки українського етносу, консолідації проукраїнських сил за кордоном, та формування позитивного іміджу справжнього «українця-патріота», що, не зважаючи на місце знаходження, всіма своїми діями та починаннями наближує перемогу над загарбниками української землі та ворогами української нації.

«Характер стосунків в спільноті «UA-DO» — братерський. Ставлення до майстрів — поважне. Для вступу в школу і початку занять не існує обмежень по віку та статі. Обов’язковим є тільки любов та шанобливе ставлення до УКРАЇНИ. Звертаємось до всіх дружніх, державних, волонтерських, донорських, гуманітарних партнерів за кордоном з проханням підтримати відкриття та розвитку осередків школи «UA-DO» у вашому місті, кантоні, окрузі, спільноті, громаді, для реалізації «вкрай важливої справи», — Володимир Волков Голова УВО «Спас 23».