ПЕРШИЙ ЩОРІЧНИЙ ГЛОБАЛЬНИЙ САМІТ З КІБЕРБЕЗПЕКИ

Першій щорічний Глобальний Саміт з Кібербезпеки 2017 (GCS17) збере сотні експертів з кібербезпеки та технологій, організацій та урядовців високого рівня 14−15 червня 2017 року на території Конгрес-виставкового центру «Парковий» в центрі Києва, столиці України.

Саміт, перший в своєму роді в історії України, буде включати виступи спеціалістів багатьох профілів, панелі та заходи, що стосуються важливих питань в області кібербезпеки, а також використання новітніх технологій за для вирішення проблем від місцевого до глобального рівнів .

GCS17, що проходитиме в Україні, надасть змогу представникам уряду, наукових кіл, некомерційних організацій, а також приватного сектора долучитися до передової практики, новітніх досягнень, інновацій в галузі систем захисту в таких сферах як, політика і урядування, Інтернет речей (IoT), систем керування промисловими об’єктами та багато іншого, протягом двох днів.

Організаторами та партнерами саміту є: Компанії Mercury та Globee, Державна інноваційна фінансово-кредитна установа, за підтримки та участі Верховної Ради України, НБУ, Держспецзв’язку та РНБО, низки міністерств та відомств, громадських організацій тощо.

Одним з медіапартнерів саміту є, партнером трансляції — ТОВ «Адамант».

Подробная информация: https://gcs17.com/ua/ .

Трансляція заходу: