Василь Любарець радить депутатам скласти мандати, а українцям виходити на Майдан

Тільки за допомогою масових акцій народ зможе визначити напрямок руху держави.

Василь Любарець радить депутатам скласти мандати, а українцям виходити на Майдан

Громадський діяч, лідер руху «Холодний Яр — «Українці повертаються» Василь Любарець радить нардепам скласти мандати, бо парламент продемонстрував свою абсолютну нездатність приймати нормальні рішення. Він закликає українців виходити на Майдан, щоб вони могли визначати напрямок руху держави. Про це Василь Любарець повідомив у коментарі i.ua.tv.

«Рух «Холодний Яр — «Українці повертаються» приєднався до акції, яка зараз проходить біля Верховної Ради. І ми відчуваємо, що депутати, які сьогодні, скажімо так, наші і займають лідерські позиції на сцені, не знають, що робити. Вони усвідомлюють необхідність змін, але їм і рибку хочеться з’їсти, і щоб усе було. Але так неможливо. Потрібно приймати жертовні рішення. Я б їм запропонував скласти мандати. У цій Верховній Раді робити нічого. Вона показала повністю свою нездатність на нормальні рішення», — впевнений громадський діяч.

Василь Любарець рекомендує українцям не довіряти словам, які лунають зі сцени, бо політики мають здатність дурити людей. На його думку, наметове містечко не «розсосеться», оскільки там живуть люди, які бажають змінити систему, а не чиновників у кріслах. Також він назвав вимоги про створення антикорупційного суду та зняття депутатської недоторканності «дитячими». Василь Любарець закликає українців вийти на масові акції, бо тільки так народ зможе визначити напрямок руху держави.

«Шановні українці, не чекайте поки вас хтось зробить щасливими. Ніхто окрім вас самих на це не здатний. Але для цього потрібні зусилля і жертовність: часом, служінням, матеріальними засобами. Якщо ми будемо послідовними, то я гадаю, до жертви кров’ю і життям не дійде, а криси розбіжаться дуже швидко.

Ми відчуваємо, що і поліціянти вже не ті, які були при Януковичі. Командири середнього рівня кажуть самі: «Якщо вас вийде критична маса, то міліція з народом». І так воно і буде, нема у цьому жодних сумнівів. Тому давайте зробимо критичну масу: вийдемо на Майдан, щоб нас було сто тисяч — і тоді все буде в наших руках. Ми зможемо визначати напрямок руху і спеціалістів, які виконуватимуть наші завдання, але не будуть нас вчити жити. То ж, шановні побратими, на Майдан! Слава Україні!" - закликає Василь Любарець.

Ірина Сатарова