Заступник керівника Офісу Президента України обговорив з керівництвом Кримської платформи ситуацію на тимчасово окупованих територіях України

Під час зустрічі обговорили активний спротив громадян України незаконним діям загарбників на тимчасово окупованих територіях

Заступник керівника Офісу Президента України Андрій Сибіга провів зустріч з керівником офісу Кримської платформи, постійним представником Президента в АР Крим Антоном Кориневичем, його заступницями Тамілою Ташевою, Дар’єю Свиридовою та керівником Служби забезпечення діяльності Кримської платформи у Представництві Президента в АР Крим Марією Томак.

«Без сумніву, посилення санкційного тиску на Росію вкрай важливе для зупинення злочинної машини країни-агресора. Тому продовжуємо працювати в цьому напрямі», — зазначив Андрій Сибіга.

Також було розглянуто алгоритм підтримки громадян, які проживають у тимчасово окупованому Криму та на окупованих територіях Херсонської й Запорізької областей.

«Сьогодні наші громадяни, які не бажають виконувати злочинних наказів зі знищення Української держави та на яких чиниться тотальний тиск з боку окупантів та їхніх колаборантів, як ніколи потребують нашого захисту! Працюватимемо над цим», — сказав заступник керівника Офісу Президента.