Ворог готує підґрунтя для провокацій — МВС України

Протягом останнього часу російські пропагандисти згенерували значну кількість повідомлень про можливі провокації стосовно вірян у період Великодніх свят, зокрема й під час проведення церковних богослужінь в Україні.

Ворог продовжує нагнітати панічні настрої серед українців, попереджаючи про можливі провокації під час святкування Великодня.
Протягом останнього часу російські пропагандисти згенерували значну кількість повідомлень про можливі провокації стосовно вірян у період Великодніх свят, зокрема й під час проведення церковних богослужінь в Україні.

Так, 23.04 представники російської православної церкви повідомили, що вони «отримують інформацію про підготовку провокацій в Україні у Великодню ніч».

Таким чином ЗМІ рф готують підґрунтя для провокацій з боку російської армії та намагаються створити для себе «інформаційне алібі», заздалегідь перекладаючи відповідальність за злочини на представників «націоналістичних об’єднань».

У зв’язку з цим рекомендуємо утриматися від масових скупчень у культових спорудах та дотримуватися правил встановленої комендантської години.