В Київській області «Укрпошта» безкоштовно роздаватиме хліб

У звільнених населених пунктах Київщини «Укрпошта» безкоштовно роздаватиме хліб.

Пересувні відділення Укрпошти, які працюють у недавно звільнених від окупації населених пунктах Київської області, роздаватимуть хліб місцевим жителям.

Про це у середу, 11 травня, повідомили в прес-службі відомства.

Отримати хліб можна абсолютно безкоштовно — його надав столичний виробник Київхліб, який з початку війни забезпечує своєю продукцією ЗСУ, підрозділи тероборони, волонтерські і громадські організації, благодійні фонди, медиків, а також українців, які через війну опинилися в скруті.

«До нас звернувся наш давній партнер, компанія Київхліб, з пропозицією роздавати хліб у Київській області, куди їздять наші пересувні відділення. Звичайно, ми погодилися, тому що розуміємо, що у продуктах на Київщині є потреба. А наші пересувні відділення доїжджають у кожне, навіть найменше село, де немає магазинів, але там живуть люди і про них потрібно дбати», — каже директор Київської філії Укрпошти Олеся Копчук.

Вже було роздано першу партію — свіжий хліб отримали 560 людей. Крім хліба, у пересувних відділеннях Укрпошти можна купити продукти першої необхідності — крупи, консерви, печиво.

Планується регулярна роздача хліба пенсіонерам Бородянки, Іванкова, Ірпеня, Бучі і Гостомеля.