На тлі війни Україна є садом людей світу — продюсер

На тлі війни з рф Україна є садом людей світу. Тому настав момент створити об’єднуючу силу в Україні між митцями для допомоги ЗСУ та всьому світу.

На тлі війни Україна є садом людей світу — продюсер

Про це заявив продюсер, почесний президент Humangarden world Villand Terra.

" Сьогодні Україна є садом людей світу. Відбувається печальний історичний момент для України та всього світу — війна з рф. Бої тривають. Тому є ідея створити об’єднуючу силу в Україні між митцями, людьми, які є об’єднуючим фронтом, для допомоги ЗСУ та всьому світу. Саме через платформу Humangarden world створити культурну платформу, на якій будуть об’єднуватися не тільки митці України, але й всього світу. До речі, в цьому дуже зацікавлені закордонні партнери", — каже Villand Terra.

За його словами, благодійний фонд Humangarden world буде спеціалізуватися на відродженні коренів Київської Русі.

Один з напрямків — запровадження музичного туризму в Україні.

" Фестиваль Humangarden world — буде об’єднуючим. Адже люди з країн ЄС приїдуть до нас. Ставка йде на те, щоб зробити його якісним Адже проект Humangarden world

вже об’єднавв весь світ. Без підтримки держави це можливо зробити. Об’єднавшись з фахівцями різного рівня та зробивши творчо- наукову спортивну платформу. Адже українці найкраща нація в світі", — наголошує Villand Terra.

Він зазначив, що кожен бажаючий може приєднатися до Humangarden world.

" Це можна зробити, звернувшись на канал i-ua.tv. В майбутньому плануємо вийти в публічний простір. У нас є сайт. Він поки в роботі", — резюмує Villand Terra.