В університеті Грінченка триває патріотичний конкурс «Народ-герой героїв появляє»

В університеті ім. Б. Грінченка триває патріотичний конкурс «Народ-герой героїв появляє», який розкриває таланти українців. Також в рамках конкурсу відбувся фестиваль. Зібрані кошти направлені на лікування бійців ЗСУ.

В університеті Грінченка триває патріотичний конкурс «Народ-герой героїв появляє»

Про це повідомив проректор університету ім. Б. Грінченка Костянтин Бацак.

«В нашому університеті завжди були патріотичні ініціативи. Коли почалася російська агресія, ми побачили, що наші студенти почали виставляти в соцмережах патріотичні ролики. Наприклад, пісні під гітару, художнє слово та твори образотворчого мистецтва. Ми хотіли це підтримати. Виникла ідея конкурсу „Народ-герой героїв появляє“. Це дуже влучно передає піднесення, яке з’явилося внаслідок російської агресії та люди почали шукати вихід творчості», — каже проректор.

Він зазначив, що конкурс проводиться онлайн. Для участі в ньому потрібно зареєструватися. Більш детальна інформація по конкурсу є на сайті Вузу.

" Дуже багато учасників конкурсу виконують твори на народних інструментах. Зокрема, на бандурі та кобзі. Також в рамках фестивалю відбувся благодійний концерт. Зібрані кошти направлені на лікування бійців ЗСУ", — зазначає К. Бацак.
За його словами, після завершення конкурсу «Народ-герой героїв появляє» Київський університет ім. Б. Грінченка планує проведення концентрів та інших заходів в різних регіонах України, якщо дозволять обставини воєнного стану.