Ракетний удар по Рівненщині: кількість жертв і поранених зросла

Внаслідок вчорашніх ракетних ударів по Сарнах Рівненської області кількість загиблих збільшилася до чотирьох. Поранених вже сім.

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль також підтвердив цю інформацію та уточнив, що загиблі — чоловіки віком від 30 до 51 року.

«Невтішні новини із м.Сарни. Під завалами знайшли ще одного загиблого. Таким чином кількість жертв вчорашнього ракетного удару по цивільних об"єктах зросла до 4-х осіб. Це чоловіки віком від 30 до 51 року», — написав Коваль.

Він також повідомив, що це двоє осіб у важкому стані.

«Після вчорашніх ударів по місту Сарни наразі є 11 постраждалих людей. З них четверо загиблих, двоє знаходяться у важкому стані в реанімації, п'ятеро людей отримали різного роду легкі ураження. Сьогодні після завершення слідчих дій проводитимуть розбір, прибирання завалів», — розповів мер.

За його словами, власники будівель та споруд, які постраждали через ворожі атаки можуть звертатися у міськраду щодо цього питання.

«Там працює комісія з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. На місці постійно буде знаходитись перший заступник міського голови Іван Назарець. Прошу не нехтувати оголошеннями повітряної тривоги та слідувати в укриття», — додав міський голова.

Нагадаємо, вчора російські війська завдали ракетного удару по Сарнах. Дві ракети влучили в об'єкти цивільної інфраструктури — це СТО і з мийкою і ще один комплекс з ремонту автомобілів.