Лукашенко вже загнав себе у глухий кут. Важко прогнозувати його наступні дії, — військовий експерт

Сьогодні білорусь знаходиться в такому стані, що може піти на Україну війною. А може взагалі домовитись з західними країнами про підтримку в боротьбі проти росії.

Лукашенко вже загнав себе у глухий кут. Важко прогнозувати його наступні дії, — військовий експерт

Про це у прямому ефірі на каналі i-ua.tv розповів військовий експерт Олександр Білецький.

«білорусь де факто є окупована рашистами. Зараз ситуація трохи змінилась, бо путіну не вистачає людей. Частину військ він відвів з білорусі і це дало можливість Лукашенку робити якісь маневри.

Йому до сьогоднішнього дня вдалось не втягнути свою державу і війська у війну з Україною. Зрозуміло, що він намагається усіма силами відтягнути цей момент, бо для нього це катастрофа", — вважає Олександр Білецький.

На його думку, риторика диктатора змінилась з перших днів, коли і путін був упевнений, що захоплять нашу територію. Він намагається не брати участь у війні. Але путін робить все можливе, щоб повноцінно втягнути рб.

«Лукашенко загнав себе у глухий кут. Навіть якщо дасть команду ЗС наступати, не знаємо, як вони себе поведуть. Тому, щось спрогнозувати важко. Білоруський диктатор може і перейти на світлий бік та домовитись з Заходом. Все можливо у цій ситуації», — вважає експерт.