Британська телеведуча поселила у своєму будинку українських біженців

Наташа Каплінські з перших днів повномасштабного вторгнення рф вирішила, що допомагатиме жителям України

Британська телеведуча поселила у своєму будинку українських біженців

Відома британська телеведуча Наташа Каплінськи надала житло українцям, які змушені залишити свої будинки через війну. Вона з перших днів повномасштабного вторгнення рф вирішила, що допомагатиме жителям України.

Каплінські розповіла, що вона сама з родини біженців. Свого часу батькові телеведучій надали житло у Великій Британії. Тоді він утік з Південної Африки.

Каплінський поділилася: «Я одразу зареєструвалася, щоб дати будинок українській родині. Я з родини біженців, і мені дуже пощастило, тож я відчувала, що це моя відповідальність».

Телеведуча поселила у своєму будинку сім'ю з України. Вони приїхали до Великої Британії тільки з однією маленькою валізою.

Каплінськи заявила, що українці вдячні їй за допомогу. Втім, вони сумують за своїм домом. На жаль, поки що вони не можуть повернутися до свого будинку.

Телеведуча додала: «Коли я забрала їх чотирьох, батька, який частково осліп і тому не міг воювати, мати, 12-річного хлопчика та шестирічну дівчинку, у них була лише невелика валіза. Це чудова сім'я і вони дуже вдячні, але просто хочуть повернутися додому. Вони спілкуються по FaceTime з друзями та сім'єю в Україні щодня. Найгірше для них те, що вони не можуть повернутися додому»