Запахло смаленим: Медведєв хоче гарантій безпеки для рф

Російській Федерації вже недостатньо відмови України від участі в НАТО. Тепер держава-агресор хоче гарантій безпеки для своєї країни.

Запахло смаленим: Медведєв хоче гарантій безпеки для рф

Про він заявив в інтерв'ю заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва французькому телеканалу LCI.

«Відмова від участі в Північноатлантичному альянсі — це зараз необхідна, але вже недостатня умова для досягнення миру», — сказав він.

Тепер Росія вимагає виробити для неї гарантії безпеки.

«Ось як тільки гарантії будуть вироблені, покладені в договір, скріплений усіма сторонами, це буде вже достатньою умовою для того, щоб припинити „операцію“, звичайно, при досягненні її цілей», — додав Медведєв.

В соцмережах вже пишуть, що в кремлі запахло смаленим.

Можливість відмови України від вступу до НАТО в обмін на мир з Росією прокоментував на телемарафоні секретар РНБО Олексій Данілов.

«Конституція є недоторканною, і ніхто не має права її торкатися. Якщо в Конституції записано, що НАТО — це наша норма Конституції, то є процедура — ​​це дві сесії парламенту… Але я хочу сказати, що це має прийняти наш народ. Останнє опитування минулого тижня говорить про те, що на сьогодні 76% громадян нашої країни хочуть вступу до НАТО, розуміючи, що це єдина гарантія нашої безпеки. Інших гарантій сьогодні у світі не існує», — зазначив він.


Джерело: LCI