кремль намагається перекласти провину за поразку під Харковом із путіна на військових

У рф шукають винних за провал окупантів у Харківській області. При цьому у кремлі хочуть перекласти провину за управління «спецоперацією» з президента володимира путіна на військових.

«кремлівські чиновники та експерти у державних ЗМІ гарячково обговорюють причини провалу в Харкові, і в типовій манері кремль, схоже, намагається перекласти провину з путіна на російських військових», — сказав високопосадовець НАТО.

За словами джерел видання, у військовому керівництві вже відбулися перестановки у відповідь на невдачі на полі бою, внаслідок чого структура командування росії стала ще безладнішою, ніж раніше. Командир, який керував більшістю підрозділів у Харківській області, перебував на посаді лише 15 днів і тепер звільнений з посади, повідомив представник НАТО.

Росія направила «невелику кількість» військ на схід України — деякі з них втекли через настання України на полі бою минулого тижня, за словами двох представників міністерства оборони США, — у спробі зміцнити свої ослаблені оборонні рубежі.


Джерело: cnn

Рекомендовані публікації