У ЗСУ назвали нові втрати РФ на півдні

Упродовж минулої доби ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України виконали 266 вогневих завдань, зокрема, у захопленому окупантами Херсоні уражено місце розташування Росгвардії, а у районі села Давидів Брід Херсонської області подавлено один ворожий опорний пункт.

У ЗСУ назвали нові втрати РФ на півдні
У ЗСУ назвали нові втрати РФ на півдні

Підтверджено знищення 57 супротивників та 30 одиниць його техніки, у тому числі 2 командно-штабних машин, 19 одиниць іншої автобронетехніки, самохідної гаубиці «Акація», артустановки «Гвоздика» та 2 гаубиць «Мста-Б», повідомило Оперативне командування «Південь».

За його даними, також ліквідовано по одному ворожому складу боєприпасів у Бериславському та Херсонському районах Херсонщини і в Баштанському районі Миколаївської області.

«Ворог продовжує повітряну розвідку та спроби атак за допомогою безпілотних літальних апаратів. Двох розвідників типу «Орлан-10» знищено в Бериславському районі на Херсонщині і в Баштанському на Миколаївщині. В сусідньому Миколаївському районі збито (іранський — Ред.) дрон-камікадзе «Шахід-136», — додали в ОК «Південь».