В Україні відбувається війна за встановлення нового світового порядку- експерт

Світову війну за встановлення нового світового порядку, вирішили почати в Україні. Йде мова про приватизацію людства.

Ярослав Донцов
Ярослав Донцов

Про це під час ефіру заявив геополітичний аналітик, керівник ГО «Україна нового тисячоліття», Ярослав Донцов.

«8 місяців йде війна, і тільки зараз, є розуміння того, що відбувається насправді. Адже те, що відбувається зараз виглядає штучно. Але це не владуєтеся у нормальну голову. Якою б людина не була освітченою та розумною, проблема полягає в тому, що вона не може зрозуміти, що дійсно відбувається. Це називається концептуальне управління через ЗМІ і так далі. Вся масова культура штучно формує у людини свідогляд. Тобто 50% правдивої інформації викреслюється. Наприклад, нам розказують, що китайську стіну побудували китайці та іншу неправдиву інформацію. Тобто замість правди, розказують казки. Ключові компоненти з нашої свідомості стерті. І людина не може знайти правду. Адже радянська історія не відповідала дійсності», — каже експерт.

За його словами, в світі відбувається системне перезавантаження.

«Кожний період, плюс мінус тисячу років відбувається зміна суспільно- економічної інформації. Зараз змінюється модель цивілізації. Тому офіційно об’явлено, що скінчився час класичного капіталізму. Новий порядок спочатку спробували встановити мирним шляхом — за допомогою відомою хвороби. З цілого ряду причин не вийшло, тому його вирішили встановити воєнним шляхом. Світову війну за встановлення нового світового порядку, вирішили почати в Україні. Зараз буде нова модель світопорядку. Кажуть, що це буде інклюзивний капіталізм. Це коли приватна власність знаходиться в руках в певних осіб. За всю планету будуть відповідати близько 400 корпорацій. Вони візьмуть на себе відповідальність за всіх людей планети. Ватикан цю ідею підтримує і офіційно виступає за її просування», — каже експерт.

Він уточнює, що мова про приватизацію людства. Тобто 400 корпорацій приватизують все, що є на планеті.

«Національні держави будуть скасовані. Буде надлюдська система, яка буде керувати всім, що відбувається на планеті. І тут є істина, яку від нас хочуть сховати. А на планеті хочуть встановити домінізм військовим шляхом. З латинської мови це власник та власність. Ідея нового світового порядку полягає в тому, щоб забрати у людей все. Кожному хочуть дати чіп чи номер, а також зробити систему електронного контролю за нами. Буде повний моніторинг нашого життя», — резюмує експерт.