Дмитро Кулеба висміяв володимира путіна за проїзд по Кримському мосту

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на проїзд володимира путіна Кримським мостом. Він зауважив, що «амбіції росії починають зменшуватись» та висміяв через це диктатора.

Дмитро Кулеба висміяв володимира путіна за проїзд по Кримському мосту
Дмитро Кулеба висміяв володимира путіна за проїзд по Кримському мосту

російські пропагандисти 5 лютого показали відео, на якому диктатор путін на автомобілі Mersedes прокатався через Кримський міст. Дмитро Кулеба наголосив, що це свідчить про те, що амбіції росії починають зменшуватись.

«Дев'ять місяців тому путін прагнув знищити Україну за лічені дні. Сьогодні він із задоволенням їздить на автомобілі по мосту, який сам давно побудував незаконно. Його агресивні амбіції скоротилися. Україна подбає про те, щоб вони і далі зменшувалися, поки не впишуться в кордони росії», — наголосив очільник МЗС.

Пропагандисти рф опублікували відео, на якому російський диктатор путін 5 грудня нібито їде на автомобілі іноземного виробництва через Кримський міст. Диктатор проінспектував відновлення моста після вибуху та нібито навіть «поспілкувався з будівельниками, які його відновлюють».

Нагадаємо, що російський диктатор володимир путін може використати ймовірні переговори з Україною для того, щоб заморозити війну, розпочату ним проти держави.