Обстріл у Донецьку: поранено Дмитра Рогозіна

Російські ЗМІ заявили про обстріл ресторану у Донецьку, де нібито відзначав день народження колишній очільник «роскосмосу» Дмитро Рогозін. Він отримав поранення.

Дмитро Рогозін
Дмитро Рогозін

Як пише Baza з посиланням на донецькі Telegram-канали та агентство Ruptly, під обстріл потрапив ресторан «Шеш-Беш». Рогозін нібито відзначав там день народження (21 грудня йому виповнилося 59 років).

За непідтвердженими даними, поранено також так званого «голову уряду» псевдоутворення «ДНР» Віталія Хоценка, його охоронець помер.

Як повідомляє «РИА Новости», загрози життю Рогозіна немає. Сам Рогозін стверджує, що отримав поранення у спину, а уламок снаряда пройшов «в сантиметрі від хребта».

За інформацією Baza, Рогозін отримав осколкове поранення м'яких тканин голови, проникаюче осколкове поранення сідниць, а також осколкове поранення лівого стегна. Загалом поранення отримали 5 людей.

Разом із Рогозіним поранення отримав ще один колишній топ-менеджер «роскосмосу» — Артем Мельников. Він донедавна керував службою внутрішнього аудиту в держкорпорації, проте був звільнений невдовзі після приходу нового глави «роскосмосу» — Борисова.

Нагадаємо, у Курській області рф 20 грудня знову сталася «бавовна». Повідомлялося про маштабну пожежу.


Джерело: Baza

Рекомендовані публікації