Фонд Держмайна працює на рф — суддя КСУ у відставці

Скандал з перевіркою КБ ЛУЧ та продаж спиртзаводу на Київщині за 6,5 тис грн свідчить, що в нас досі багато зрадників, якими не займається СБУ.

Віктор Шишкін
Віктор Шишкін

Про це під час ефіру «З чим починаємо рік новий і що з цим робити?» заявив Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Після скандалу з аудиторською перевіркою КБ ЛУЧ, коли на сайті єдиний вебпортал використаних публічних коштів виставляють всі контракти замкнутого циклу виробництва всіх смєжників — що, як, коли, скільки, а через два дні ворог наносить ракетні удари по всім цим підприємствам, до списку агентів впливу, які є у Державній аудиторській службі України, в Міністерстві фінансів, в держаній установі Відкриті публічні фінанси треба ще додати СБУ. Кадри, які займаються супер таємничою справою повинні бути під потрійним оком. Однак хтось здав „Луч“ свідомо чи ні. Однак — це зрадники. Адже аудиторська перевірка проходила на КБ Луч, а не у перукарні. Тож питання, куди дивилося СБУ? Це його завдання. Вони перші проґавили, якщо туди потрапили агенти рф, або ж недолугі люди. Адже СБУ має контролювати всіх, кого допущено до держтаємниці», — каже В. Шишкін.

Також на його думку Фонд Держмайна працює на рф.

«Спиртзавод на Київщині продали за 6,5 тисячі грн єдиному учаснику. Питання до Фонду Держмайна, ви що працюєте на ворога? Якого біса ви розбазарюєте держмайно? Що таке спиртзавод — це стратегічна сировина. Адже спирт, як компонент бере участь в оборонці. До цього багато заводів продали та порізали на метал. Невже не можна зберегти цей спиртзавод. Тому Фонд Держмайна, який погодив цей продаж є зрадником України. Всі хто підписував ці документи мають сидіти в Лук’янівському СІЗО», — зазначає В. Шишкін.

Він нагадав, що з 1 січня 2024 року в Україні за ініціативою президента В. Зеленського почали розбазарювати землю.

«Зокрема тепер можна купувати 10 тис га в одні руки. Це дуже зручно агрохолдінгам. Тож постає питання, чию землю скроплюють кров’ю наші воїни та в чию землю лягають вбитими? В українську чи агрохолдингів імені Зеленського?», — резюмує В. Шишкін.