Українців згубив колоніальний зашморг — Шишкін

Наразі за незалежність ми платимо кров’ю, адже президент рф в. путін зробив нам велику послугу, почавши агресію у 2014 році.

Віктор Шишкін
Віктор Шишкін

Про це заявив Суддя Конституційного Суду України (КСУ) у відставці Віктор Шишкін.

«Здача зброї якраз і йшла під цим колоніальним зашморгом. І за моїми підрахунками, якщо б не було повномасштабної війни, то у 2025 році, ми б були, як Білорусія. Тобто в колоніальному оточенні московії. Ми вже фактично ставали федеральними округами. Адже є поняття незалежність реальна та незалежність формальна. У радянському союзі була УСРС, але чи були ми незалежними? Наразі за незалежність ми платимо кров’ю, адже путін зробив нам велику послугу, почавши агресію у 2014 році, з повномасштабним вторгненням у 2022 році. Саме це згуртувало народ.

Деякі політики та прихильники Зеленського кажуть, а чому він не може бути головою держави? Рейган же був актором і став президентом США. А чому так не може зробити Зеленський? Тому ще Рейган двічі був губернатором Каліфорнії. Тобто у нього був досвід адміністративної, політичної та іншої роботи, адже він очолював профспілку. Тоді в такому ж контексті Гітлера можна порівнювати з художником. До речі, його картини продавалися по 60 тисяч доларів.

В. Шишкін підкреслив, що Європа знаходиться на голці та у зашморгу у москалів.

«Тобто не більше 10% німців готові захищати країну при нападі на неї москової. А це найбільше країна НАТО в ЄС. То, що вже говорити про інші країни в ЄС, які менші Німеччині, наприклад, Францію», — резюмує В. Шишкін