Міжнародний проект-конкурс «Тарас Шевченко єднає народи»

В мистецькому проекті «говорить солов’їна «будемо розповідати про Міжнародний проект-конкурс «Тарас Шевченко єднає народи».

Ось уже четвертий рік в Україні діє Міжнародний проект-конкурс «Тарас Шевченко єднає народи», автором і натхненником якого є Народна артистка України, Посол миру, Президент Міжнародної ліги «Матері і сестри — молоді України» Галина Яблонська. Проект-конкурс від дня свого започаткування об’єднав понад 700 учасників з 49 країн світу, Шевченкове слово лунало 48-ма мовами.

З березня по травень 2019 року проводитиметься ІV Міжнародний проект-конкурс, про умови і переваги участі у якому розкажуть Олеся Кривопиша та Тетяна Яровицина (координатори подій проекту), представник оргкомітету, майстер фотографії Ігор Рубцов та переможці минулорічних конкурсів у номінаціях «Наживо» та «Відеоформат» Микита Чуканов та Андрій Крамаренко.

Ми поговоримо про те, як шанують нашого генія у світі, що світ каже про Шевченка, у яких країнах Шевченколюбів найбільше. Про те, наскільки актуальним і вагомим є слово Тараса в наш час. Яким його бачать різні покоління українців, що їх проект об’єднав у велику родину. Про те, якою ціною тримається ця волонтерська ініціатива, як вона поглиблює культурні зв’язки з іншими народами та утверджує позиції України в світі. Про те, як учасники та переможці проекту отримують справжній безмір для самореалізації та про безліч інших цікавих речей.

Дивіться нас. як завжди буде дуже цікаво !