Територія свободи

Ми не змогли створили те, про що мріяли на Майдані. На жаль, стара система, яка вкоренилася в епоху Кучми, виявилася сильнішою.

Нам її вдалося розхитати, але знищити — ні. «Вчорашні» хочуть не просто зберегтися в грі. Вони хочуть збереження існуючої владної системи. З її вседозволеністю і безкарністю.

Не знаю, якою буде нова влада (хоча оптимізму зовсім мало), ще буде можливість оцінити «гру престолів». Момент істини настає тоді, коли вам пропонують рецепт лікування. Зараз поки «фішечки» — з перейменуваннями, призначеннями, Бадоєв + парад, «позвонил попросить…»

Щоб прийняти правильні рішення — потрібно знати всі неправильні. Знає влада — всі НЕ правильні хоча б приблизно, чи разраховує на «пронесе, бо довіра і очікування людей надзвичайно великі» .

Добре, якщо новим дійсно необхідна необмежена влада для швидких реформ, серйозних змін на краще і виконання громадських запитів, які накопичилися за 28 років.

Але зовсім інша справа, якщо влада необхідна заради того щоб отримати можливості для особистого збагачення і освоєння корупційних схем і монопольних фінансових потоків оточенням, як це було з Порошенко.

А от дійсно лякає, те що ми так і не розуміємо, що ж за людина наш президент !!? «Слуга народу» Зеленський — це не Зеленський. На жаль більшість людей в країні відмовляються це розуміти .

Ми повинні розуміти, що Рада нова — проблеми старі …

Рекомендовані публікації