Вільна територія

Зручно — бути за все добре проти всього поганого, зручно бути проти війни, проти бідності, проти мови-вибачте мономовності, як казав пан Богдан :"мономовність" може привести до того, що Україна скоротиться до розмірів Галичини.

«

а що маємо в підсумку: не бажання визнати той факт що НЕ українська мова схожа на російську — а навпаки ! Знаємо те що не розуміємо, тому хаос в головах і справах! Зростають й культивуються капітулянські настрої. Бідність — не порок, треба потерпіти ! Українська політика все більше стає мистецтвом грати на розділеннях суспільства. Верховенство права, справедливість та правосуддя — це все не про нашу країну. Може вже варто вивчати стан, а не настрої суспільства, а не влади… так хто це повинен робити!

Француз Бомарше писав «Если к правде святой

Мир дороги найти не умеет Честь безумцу, который навеет

Человечеству сон золотой!" В такому «золотому сні» поки перебуває багато людей, а влада і ця і попередники постійно намагаються нас заколисати !

К моєму великому здивуванню деякі особи забули, що ця війна почалася не в Донецьку і не в Луганську. Вона почалася в Криму у ніч на 27 лютого 2014 року — з захоплення російською армією адміністративних будівель в Сімферополі.

Письменниця Мерилін Ферґюсон написала: «Не можна нікого змусити змінитися. Кожен з нас оберігає свою браму змін, яку можливо відкрити тільки зі середини. Ми не можемо відкрити браму змін іншої людини ні аргументами, ні емоційними закликами» .

Про це і не тільки будемо говорити з паном Олегом Сергійовичем Баєм — Надзвичайним і Повноважним Посланником 1 листопада на ТБканалі Я-UA.TV в програмі «вільна територія» Дивиться нас о 14 00 за київським часом (звертаю увагу тих хто нас дивиться в Литві і Америці) З нами завжди дуже цікаво !