Терор як ключовий інструмент політики московитів

Коли московитські очільники встановлюють дипломатичні відностини з терористичною організацією «талібан», то це абсолютно логічний крок в руслі державної політики московської орди.

Терор і тероризм завжди був основою становлення й розвитку цієї держави, просто в різні періоди по-різному ці ганебні дії прикливалися фіговим листком державної «респектабельності» у вигляді позірного й короткочасного дотримання цивілізованих норм поведінки.

У сьогоднішній програмі розглянемо терор як ключовий інструмент державної політики так званої росії, як неодмінну складову існування цієї людиноненависницької імперії. Ми і весь цивілізований світ маємо чітко усвідомити, що між тероризмом і рф є знак рівності, а тому здолати міжнародний тероризм можна лише здолавши московію. Іншого варіанту просто не існує.

Гість програми — незалежний дослідник історії України Сергій Коваленко.

Терор — це органічна складова російської державної політики. Про це в програмі на каналі i-ua.tv заявив незалежний дослідник історії України Сергій Коваленко.

Він зокрема наголосив, що залякування як інструмент примусу до покори завжди використовувалося московитами з прадавніх часів і виявилося для них ефективним. Саме тому звірства, вчинені в Маріуполі, Бучі, інших містах України не можна назвати «ексцесом виконавця». Це була свідома й цілеспрямована політика залякування українського народу.

Сергій Коваленко також звернув увагу на той факт, що злочини на рівні геноциду українського народу московити почали скоювати ще задовго до Батуринської різанини. Відлік московитського терору проти України можна вести від 1169-го року, коли війська Андрія Боголюбського практично знищили Київ, нещадно розграбували місто й околиці, а більшість мешканців забрали в рабство. У літописах навіть збереглися порівняння того набігу «братнього народу» з нападом Батия на Київ 1240-го. Так от літописці писали, що Батиєве нашестя було набагато гуманнішими від діяння орд Боголюбського. Щодо звірств меншикова в Батурині, то ним передували численні масові різанини які московити почали здійснювати фактично одразу після Переяславської Ради. Це і Лубни, і Ніжин, і Короп, і ще ряд українських міст і містечок.

Аналізуючи нинішнє зближення росії з Талібаном, Сергій Коваленко зазначив, що це свідчить не так про політичну деградацію росії, як про деградацію Талібану, який вирішив мати справу терористом росією: «Талібан — відносно молода організація, яка хоче вмонтуватися в міжнародну систему відносин, а робити це за підтримки бувалого світового терориста московії — не дуже далекоглядно», — зазначив він.

#російськийтерор #москватерорист #війна

~~~

🔔 Тисніть на «дзвоник», щоб отримувати сповіщення про нові відео на каналі

✅ Приєднуйтесь у соцмережах:

YouTube: youtube.com/@i-ua

Facebook: www.facebook.com/IUA.TV

Telegram: t.me/iuatv

Twitch: www.twitch.tv/infouatv

~~~