Як Україні стати країною стартапів?

«Від кількості та якості стартапів країни залежить сталість її майбутнього, розвиток комфорту та благополуччя кожного з нас, об’єм інвестицій, рівень легкості ведення бізнесу.

UBER, Airbnb, SpaceX — цілі галузі утворювались через командну роботу стартаперів, інвесторів та держави: «мрійників та ботаніків». За даними AIN.UA динаміка створення українських стартапів зростає: щорічно їх створюється від 300−500. Більшає кількість українських стартапів, яким досягли мільоних інвестицій та світове визнання: UGEARS — дерев’яні конструктуори, Allset — сервіс замовлення іжі, SolarGaps — розумні жалюзі; Cardiomo — мініатюрний кардіограф; BetterMe — фітнес додаток, EMwatch — розумний годинник для боротьби зі стресом; Senstone — кулон для перекладу голосових нотаток у текст; UATAG — захищає від підробок. Але чи є ці цифри втішними для України з її інноваційним та людським капіталом? Які скіли прокачувати? Які законодавчі акти приймати? Про виклики, перспективи і тенденції розвитку стартап-індустрії в Україні поговоримо відверто 13 травня з 10:00 — 10:45 на каналі www.facebook.com/IUA.TV/ разом з:

Павло Карташов, директором українського фонду стартапів

Роман Кірігетов, СЕО&співзасновником проекту FlashBeats

Олександрою Говорухою, керівницею з розвитку ринків Sigma Software, засновницею стартап-спільноти UTEW Tech Tribe

Катериною Домченко, співзасновницею та операційним директором команди HOROS. TECH та платформи AGRO BI

Ефір буде цікавий як тим, хто мріє та діє як стартапер, так і тим хто має сприяти розбудові стартап культури, розвитку підприємництва. «