Кумедне загравання білого расиста з чорношкірими гостями

Путін помилився. Неможливо переконати російське населення у необхідності розриву з європейською цивілізацією в ім’я створення більш значущої співдружності з країнами Африки. Ця неможливість ірраціональна. Цей коїтус у 21 столітті вже не працює. «Цирк» з Орловою вже не переконливий.

Кумедне загравання білого расиста з чорношкірими гостями

Найголовніше те, що росія — це расистська держава. Цей расизм проявляється у всьому. Від демонстрації банана чорношкірому футболісту до загальновживаного слова «негр» та очевидної смачної іронії у мемах та телеграм-каналах.

Всі спроби путіна отримати «в друзі» африканські країни приречені лише на іронію. Бо в компанії важких чорношкірих диктаторів він виглядає як Барбі в сомалі. І це відомо у світі, і так само в африканських країнах.

Але час йде, історія змінюється і наразі расистам вже не до сміху.

Форум росія-Африка феєрично провалений самим путіним. І не лише своїми кумедними фотографіями у ЗМІ та в соцмережах і мемами та анекдотами, що охоче розсилаються в месенджерах.

Форум запам'ятається спробою прямого підкупу лідерів африканських країн. Звичайно, це не вперше для РФ. Подумаєш — новина. Одному подарував гелікоптер на 1 мільярд рублів. Іншим обіцяв доставити трохи безплатного зерна. Але ті та інші до «подарунків» поставилися насторожено. Незрозуміло, що задумав підступний блідолиций колега.

Справа у внутрішньому порядку, задля якого і замислювався форум. Щоб показати московії — лідер на коні, і немає жодної міжнародної ізоляції. Саме в цьому й полягає основний провал. Найбільш катастрофічний крок путіна — це списання (погашення) африканським країнам боргу перед росією у розмірі в 2.070.000.000.000 рублів (два трильйони сімдесят мільярдів), а своїм — ні, іпотеки, кредити всіх мастей… навіть обіцяли «закрити» всі борги тим, хто поїде воювати в Україну. НЕ закрили! 4 трильйони борг з підвідомчого недонаселення, це для кремля вже занадто, бо війна багато забирає.

Чим більше проблем в середині РФ, тим краще: ними створена трясовина проковтне свого творця.