Історії звільненого Мощуна: як російські солдати навіки упокоїлись на українські землі

Місцева жителька про швидку розплату за ворожі кулі та ракети, які нищили все на своєму шляху

Підписуйся на канал, щоб бачити всю історію такою, яка вона є: www.youtube.com/channel/UCSw52AtaknWAZLUP6ZCKm8Asub_confirmation=1

Київська область досі оговтується від жахів окупації. Люди повертаються у свої зруйновані будинки, щоб забрати залишки довоєнного життя. Ворожі кулі та ракети нищили все на своєму шляху. Проте розплата за це прийшла швидко.

На одному з подвір’їв Мощуна 20-річного солдата російської армії застала раптова смерть. Не встиг парубок пограбувати український будинок і помер просто біля нього. Посинілим його знайшли місцеві жителі. Запевняють, що в сусідньому дворі лежить його напарник. Близько місяця пройшло, як хлопці стали добривом для української землі.

З живими окупантами жителям Мощуна також вдалося поспілкуватись. росіяни запевняли киянку Ольгу, що скоро все стане добре і переживати немає чого, адже солдати мають намір відступати з цього села. Однак з тим самим спокоєм один з солдатів пустив чергу по першому поверху будинку. росіяни таки пішли з Київщини. Щоправда, про «своїх не кидаємо» вони забули.