Легковажність влади призвела до трагедій в Бучі — Степан Хмара

Легковажність влади призвела до трагедій в Бучі та інших населених пунктах.

Про це у прямому ефірі заявив український політичний діяч, радянський дисидент та герой України Степан Хмара.

«Україна перебуває в езестенційній війні з загарбником, який поставив за мету знищення не просто української держави, а й української нації. Вони цього навіть не приховують, тому відбувається війна за майбутнє нашої держави та нації. На жаль, нинішня влада була легковажна та не розуміла тих всіх загроз, які йшли від нашого ворога — Російської Імперії. Якби ми були краще підготовленими, то жертв би було набагато менше. Адже влада нехтувала попередженнями західних партнерів про вторгнення РФ, але влада не готувалася до війни. Тому вороги пройшли наші кордони, які не були належним чином підготовленими. Це призвело до трагедій, які сталися в Бучі та інших населених пунктах. Також виникає багато питань, як так сталося, що окупант спокійно пройшов з Криму до Херсонської області та захопив частину наших територій», — сказав С. Хмара.

За його словам, жодних переговорів з російським окупанти вести не можна, поки Кремль не потерпіть військову поразку в Україні.

" З ним можна буде розмовляти після того, як Путін забере свої війська з України, включаючи окуповані території. Зокрема з Криму. У ворога нічого не можна випросити. Ворог має потерпіти поразку. Нам треба консолідувати наше суспільство та готуватися до повномасштабної боротьби, щоб повністю звільнити наші землі від українських окупантів", — резюмував громадський діяч.