Мистецтво благополуччя. Як зробити новий рік роком оновлення та можливостей?

Мистецтво фен-шуй, існування якого датується 25 роком до нашої ери, вчить тому, що кожна людина в змозі привабити до себе багатство, славу, вдачу, благополуччя роду за допомогою спеціальних знань: власних або порад досвідчених геомантів.

Фен шуй популярний у всьому світі але в Китаї йому надають великого значення: завжди консультуючись із фахівцями з фен-шуй перед покупкою нового будинку або облаштуванням офісу, навіть в ході створення архітектурних та інженерних проектів. Гонконг — сучасний мегаполіс, одна із фінансових столиць світу, побудований за принципами фен-шуй. Інструментами фен-шуй користуються, щоб створити і укріпити сем’ю, налагодити стосунки з дітьми, допомогти їм в навчанні!

2020 рік розпочинає новий дванадцяти літний цикл, який дарує нові можливості та оновлення всіх сфер буття,

і команда Відвертих розмов, яка прагне створювати красиві, комфортні, благополучні та доступні для дітей простори скрізь

дарує своїм глядачам ефір-дороговказ на 2020 рік із Майстром фен-шуй і китайської астрології Оленою Вардиміаді!

22 січня з 10:00—11:00 у Відвертих розмовах Ви дізнаєтеся про секрети активації нового року, про можливості та оновлення які дарує це рік, про правила створення мапи бажань і чому необхідно розвивати та зміцнювати сектор Дітей та творчості?

#HonestTalks #SmartSpaceSolution #FengShui4wellbeing #LetsDreamscometrue #ElenaVardimiadi #FriendlyLifeStile